Top 3 bedste digitale tablet til musiker

Top 3 bedste digitale tablet til musiker

Musikelskere, især musikere er blandt de travleste mennesker i verden. Fleksibilitet og tilpasningsevne i den hurtige verden er blandt de vigtigste færdigheder eller holdninger, som musikere har brug for for at sikre konsekvent at fremme karrierer. Hvilken gadget kan hjælpe en travl musiker mere end en tablet?

Tabletter, som musikere, er ret fleksible. Disse enheder kan passe ind i en taske uden at være for tunge, og de er heller ikke meget af en Space Eater. Tabletter kan også gemme en betydelig mængde data for at hjælpe en musiker med at huske en bestemt beat eller melodi.

Så uden videre er her blandt de bedste tablet på dagens marked for en musiker.

Sony Xperia Z.

Sony har frigivet en fremragende række gadgets i årevis. Fra den nostalgiske Walkman i 1990'erne til telefoner og tabletter i dag undlod Sony aldrig at overraske os med nye gadgets og innovation, der giver sjov og trøst i vores hverdag. Sony Xperia Z blev udgivet i 2015 og er en anden af ​​disse gadgets, der hjælper ganske meget, når det kommer til vores arbejde og vores liv generelt.

At være let og tynd gør Sony Xperia Z4 perfekt til musikere og musikelskere. På kun 13 ounces kan du medbringe det når som helst og hvor som helst takket være dets design, der giver brugeren en lettere og meget mere behagelig oplevelse. Sony Xperia Z4 har også et 6000 mAh batteri og et skarpt og farverigt display, der let gør det blandt den bedste tablet for musikere i dag, da det giver lange timers produktivitet og afslapning. Tabletten indeholder også Quick Charge 2.0, hvilket giver brugeren mere tid til produktivitet og musiksessioner.

Snapdragon octa-core processor og pris

Sony Xperia Z4 er prissat til omkring $ 380 til $ 400 og har en Snapdragon Octa-Core 815-processor, der gør spil, produktivitet og især musikapps kører glat på tabletten. Alle disse funktioner gør Sony Xperia Z4 til en perfekt ledsager til rejsende musikere, der har brug for fleksible tidsplaner og bookinger. Det kan også understøtte op til 10 fingre, hvilket gør det til en af ​​de bedste multitouch -tabletter på markedet i dag.

Når det kommer til at tage fotos for at dokumentere sjove musiksessioner med nogle bandkammerater, har Sony Xperia Z4 et 8,1 MP hovedkamera og et 5,1 MP -selfie -kamera til klare videoer og fotos, som hvert bandmedlem kan komme tilbage til. Videoer af musiksessioner kan altid ses med HDR, 1080p ved 30 fps.

Opbevaring

Tabletten har den første opbevaring på 32 GB og 3 GB RAM; Den gode ting er, at tabletten også har en dedikeret mikro -SD -slot, der giver brugeren en mulighed for at udvide opbevaring op til 128 GB. Så musikelskere og musikere har mulighed for også at udvide deres musikbibliotek.

Tabletten har en højttalerfunktion med stereohøjttalere, og hvis brugeren ønsker at være mere nedsænket i musikfremstilling, har Sony Xperia Z4 også en 3,5 mm jack. 3,5 mm Jack giver enhver bruger mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af hovedtelefoner og øretelefoner tilgængelige over hele verden, afhængigt af brugerens præference.

Vis og holdbarhed

Sony Xperia Z4 har en visning på 10,1 inches og en opløsning på 2560 x 1600 pixels, der muliggør en klar og levende fuldfarvet visningsoplevelse. Tabletten har også ridsebestandigt glas og giver sin bruger et løft, når den rejser, da den også er en vandtæt og støvtæt enhed på grund af den oleofobe belægning. Bærbar, holdbar og let, Sony Xperia Z4 er unægtelig en af ​​de bedste tablet for musiker.

Fordele og ulemper:

  • Vandtæt og kan modstå at blive nedsænket i frisk vand op til 1,5 meter dybt i 30 minutter.
  • Udvidelig hukommelse
  • 6000 mAh batteri muliggør 17 timers videoafspilning.
  • Designet med en metalramme og holdbart glas, men let og tyndt ved kun 6,1 mm tyk.
  • Kun har 32 GB indledende opbevaring
  • Understøtter ikke dobbelt sim
  • Ikke-aftageligt batteri

Amazon Fire 7

Selvom Amazon ikke helt så kendt som et gadget-producerende firma som de andre, synker Amazon heller ikke fuldt ud i konkurrencen om uendelig innovation og gadgetteknologi, da de introducerer en køligere gadget hvert år. Amazon Fire 7 er et eksempel på deres gadgets til rådighed for teknologikelskere at shoppe.

Udgivet i 2015 har Amazon Fire 7 muligvis ikke den bedste visning ud af de tabletter, vi har i dag, men det betyder ikke, at det ikke har en dejlig skærm. Faktisk viser Amazon Fire 7 en 7-tommer skærm med 600 x 1024 pixels i et forhold på 16: 9, der stadig giver brugeren en ganske fornøjelig oplevelse.

Hvis man leder efter den bedste tablet til musiker er fokus, beviser Amazon Fire 7 bare, at det er den. Med en quad-core-processor giver denne tablet brugeren en glat oplevelse med musikapps, der vil hjælpe med at producere kvalitetsmusik. Amazon Fire 7s 1,3 GHz-processor gør det muligt for tabletten at understøtte avancerede funktioner såsom håndfri Alexa-stemmekontrol.

Lydstik og batteri

Amazon Fire 7 har også en 3,5 mm jack, der giver brugeren et bredt valg af øretelefoner og hovedtelefoner at vælge imellem, afhængigt af hvad brugeren ønsker. Perfekt til musikelskere og musikere til at måle de lyde, de skaber for at sikre det bedste resultat til produktivitetssessioner. Amazon Fire 7 har også højttalere for at gøre det muligt for brugeren at dele noget musik med andre. Tabletten drives af et 2980 mAh lithium-ion-ikke-aftageligt batteri, der kan få enheden til at køre i op til 7 timer.

OPBEVARING

Amazon Fire 7 har indledende opbevaring på 16 eller 32 GB og 1 GB RAM, og den har også et dedikeret mikrosp -slot, der kan udvides op til 512 GB, hvilket gør det muligt for brugeren at gemme masser af musikspor til musiksessioner og til inspiration. Og tabletten leveres også med gratis skyopbevaring til alt Amazon -indhold.

PRIS

Det er ikke den bedste del endnu; Amazon Fire 7 har avancerede funktioner og er også den mest budgetvenlige ud af alle de tabletter, vi har i dag. Pris til kun $ 48 til $ 50.

Fordele og ulemper:

  • Alexa -funktionalitet
  • Har en hovedtelefonstik
  • Billigste
  • Udvidelig op til 512 GB
  • Display er ikke så god som de andre

Samsung Galaxy Tab S6

En anden kæmpe når det kommer til teknologi og gadgets er Samsung. Dette firma er meget kendt for innovation, fremragende design og brugervenlig grænseflade. Samsung er konsekvent overraskende teknologiske elskere og offentligheden med deres gadgets. Samsung Galaxy Tab S6 blev udgivet i august 2019 og slutter sig til markedet for at give os nye funktioner, som alle kan nyde.

Snapdragon octa-core processor

Som med de fleste Samsung-produkter har tabletten en kraftfuld processor, og for Samsung Galaxy Tab S6 gør Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 det i stand til at give brugeren en bærbar lignende oplevelse til mere dybdegående produktion til musiksessioner. Octa-core-processoren laver også musikapps, der hjælper med at producere kvalitetsmusik, der kører glat.

OPBEVARING

Tabletten har den første opbevaring på 64 GB og 4 GB RAM, men andre versioner har den første opbevaring på 128 GB og 6 GB RAM og 256 GB 8 GB RAM. Samsung Galaxy Tab S6 har også en dedikeret mikro SD -slot, der understøtter op til 1 TB. Dette gør det muligt for enhver musikelsker eller musiker at opbevare en omfattende mængde lyde og musik i deres lydbibliotek, der vil inspirere alle til at skabe speciel og mindeværdig musik og øjeblikke også.

Kamera og højttalere

Tabletten har dobbelt hovedkameraer, der er 13 MP og 5 MP, mens selfie -kameraet giver brugeren 8 MP. Optagede musiksessioner kan ses med 1080p ved 30 fps for den klare og sprøde videoafspilning. Selvom det ikke leveres med en 3,5 mm jack som de andre tabletter, understøtter det stadig Bluetooth-håndsæt og højttalere meget godt, og det har fire stereohøjttalere indstillet af AKG til mere fordybende musikdelingssessioner for mere effektive brainstorming af musikalske ideer.

Batterier

Samsung Galaxy Tab S9 har en fingeraftrykssensor, der er under-display optisk. Batterierne, der kører tabletten, er en ikke-aftagelig 7040 mAh lithium-ion-batterier. Samsung Galaxy Tab S6 har også en USB-C-port, der muliggør hurtigere opladning, hvilket giver brugeren mere tid til guitarsessioner og kreative tider.

SKÆRM

Samsung Galaxy Tab S6 har også en 10,5-tommer skærm og en levende og lys opløsning på 2560 x 1600 pixels. Super AMOLED -displayet giver også brugeren en enestående visningsoplevelse. Tabletten består også af let metal, hvilket gør det holdbart og bærbart på samme tid.

PRIS

Pris til omkring $ 600 til $ 650, det er en lille dyrere end de andre tabletter, vi har til denne gennemgang. Men funktionerne gør helt sikkert Samsung Galaxy Tab S6 værd, og med alle disse seje og innovative funktioner hævder Samsung Galaxy Tab S6 med rette sin plads som en af ​​verdens bedste tablet til musiker.

Fordele og ulemper:

  • Kraftig Snapdragon -processor
  • Fremragende display
  • Hurtigere opladning på grund af USB-C-porten.
  • Udvidelig hukommelse
  • Ingen hovedtelefonstik (men fungerer godt med Bluetooth -øretelefoner/hovedtelefoner)

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad gør en digital tablet velegnet til musikere?
Musikere skal kigge efter tabletter med lydudgang af høj kvalitet, responsive berøringsskærme til musikapps, tilstrækkelig behandlingsevne til at håndtere musikproduktionssoftware og rigelig opbevaring til lydfiler og applikationer. Tilslutningsmuligheder for lydgrænseflader og MIDI -controllere er også vigtige. En lang batterilevetid er vigtig for repetitioner, forestillinger eller komponering på farten.




Kommentarer (0)

Efterlad en kommentar